ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή/και να δέχεστε ενημερώσεις για τις εργασίες του αγρού, μπορείτε να μας γράψετε στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: agros_xalandriou@espiv.net

Επίσης, ο αγρός ανοίγει κάθε Τετάρτη και Κυριακή (η ώρα διαφέρει ανάλογα με την εποχή και τον καιρό,επικοινωνείστε πρώτα μαζί μας) για να δεχτεί επισκέπτες/ριες που θα ήθελαν να τον γνωρίσουν και για εργασίες. Κάποιες φορές μπορεί να μας πετύχετε στα μισά κάποιας «εσωτερικής» κουβέντας ή εν τω μέσω εργασιών και ίσως να μην μπορούμε να πούμε πολλά, άλλες φορές τα πράγματα κυλούν πιο αργά και μπορούμε να κουβεντιάσουμε ανεμπόδιστα.

Η διεύθυνσή μας είναι: Σίφνου και Γαρηττού στο Χαλάνδρι (έξοδος μετρό «Οδός Αγίας Παρασκευής», στάση μετρό «Αγία Παρασκευή». Η είσοδος του αγρού είναι επί της Σίφνου. Ρίξτε μια ματιά και στο χάρτη εδώ.

facebook : https://www.facebook.com/groups/590781271005421/?fref=ts

Blog at WordPress.com.

Up ↑

Σπόροι στην Πόλη

Δίκτυο Σποροφύλαξης Αττικής - μας ενώνει η αγάπη και η φροντίδα μας για το σπόρο: το σπόρο ως πηγή ζωής και ως κοινό αγαθό και όχι ως προϊόν προς εμπορική εκμετάλλευση.

Ο κήπος της αειφορίας

Τοπικό Δίκτυο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της ΔΙΠΕ Δυτικής Αττικής

δρυάδες

δίκτυο σποροπαραγωγής για τη διατήρηση των παραδοσιακών ποικιλιών

Urban Botany

Just another WordPress.com site

Seedzen

Telling Other Stories

in the garden

from the newstead community garden

Αστικός Αγρός Χαλανδρίου

τόπος συνάντησης, σκέψεις, φωτογραφίες, ιδέες, προβληματισμοί και δράσεις ενός μικρού κοινοτικού εγχειρήματος στο λεκανοπέδιο της Αττικής

%d bloggers like this: